Caravan Centrum Lagas van vader op zoon

DALFSEN – Caravan Centrum Lagas al ruim 25 jaar een begrip in Dalfsen en omstreken. Rolf, zoon van Will gaat per 17 maart de zaak overnemen en heeft grote plannen, zo wordt de werkplaats uitgebreid en de winkel verbouwd.

De werkplaats wordt uitgebreid met 2 bruggen, waarvan 1 brug een speciale camper brug wordt voor het onderhoud van campers. Daarnaast komt er een brug, dat gaat waarschijnlijk een inbouw brug speciaal voor caravans worden. Er kunnen straks ook G607 keuringen uitgevoerd worden. Dit is een speciale keuring voor gas voor de Duitse campings. Deze certificering wordt uitgereikt door het “Deutscher Verband Flussiggas”. Heeft u deze in Duitsland verplichte goedkeuring niet dan kan er een standplaats op de camping geweigerd worden.

Rolf werkzaam als elektricien bij Morrenhof Jansen installatiebedrijven zal hier voorlopig 3 dagen werkzaam blijven en zal de resterende dagen van de week, de taken van zijn vader gaan overnemen. In de toekomst zal hij de zaak geheel overnemen.

Met toonaangevende merken zijn zij de specialist voor al uw vakantie plezier. Als je de kampeerwinkel binnenstapt, vindt je alles op het gebied van kamperen. Er zijn dit jaar twee merken toegevoegd, waarvan Caravancentrum Lagas is officieel dealer is geworden HPC hydraulics en Travelvision zijn aan het assortiment toegevoegd. Merken, zoals 123 Products, Gently en Thule zijn ook uitgebreid vertegenwoordigt.

Daarnaast kunt u terecht voor stalling en onderhoud en geniet u altijd van een uitstekende services voor u caravan of camper.

Voor meer info kijk je op de website van Caravan Centrum Lagas de startplaats voor zonnige en plezierige vakanties.

 

Bron Dalfsennet – https://www.dalfsennet.nl/nieuws/427590/caravan-centrum-lagas-van-vader-op-zoon

Familiebedrijf Lagas

Lagas Caravans is al ruim 25 jaar een toonaangevend caravan bedrijf in het Sallandse gebied. Dalfsen is de startplaats voor een zonnige en plezierige vakanties. Door de grote verscheidenheid aan campings in deze regio heeft Lagas Caravans het aannemelijk gevonden zich te vestigen temidden van het natuurschoonrijke gebied waar velen naartoe trekken om er met hun caravan te genieten. Een ongedwongen sfeer en de ruime vakkennis van ons verkoop en technisch team zorgen ervoor dat echte kampeerliefhebbers uit het hele land sinds jaar en dag richting Dalfsen reizen. Zowel voor nieuwe en gebruikte caravans , als voor bemiddeling, onderhoud , reparaties, inbouw, verbouw, expertise en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn tevens officeel erkend BOVAG caravan & camper- schadeherstelbedrijf voor alle verzekerings- maatschappijen! Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u bij Lagas Caravans Dalfsen altijd terecht. Er staat altijd een kopje koffie of thee voor u klaar.

Play Video
Play Video
UW BOVAG ONDERHOUDSBEURT BIJ LAGAS: CONTROLE OP 100 PUNTEN

Een BOVAG-Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezelijke onderdelen van caravan en campers.

De erkende keurmeesters van Lagas Caravans controleren al deze punten op o.a. de wettelijke eisen. Zoals uw banden en de veiligheid van uw gasinstallatie. Daar waar nodig kan direct worden gerepareerd of vervangen. U ontvangt na de keuring een uitgebreid BOVAG-Keuringsrapport, waarop vermeld staat op welke punten er gecontroleerd is en wat de bevindingen zijn. indien uw caravan of camper op alle punten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-Keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal aangegeven waarop de BOVAG-Onderhoudsbeurt heeft plaatsgevonden.

UW VOORDELEN:
  • Controle op veiligheid.
  • Uitgebreid keuringsrapport.
  • Onderhoud aan uw caravan of camper.
  • Tevens ook het adres voor uw APK
  • Herstelwerkzaamheden (in overleg met u)
  • BOVAG-keuringssticker.
  • Er zeker van zijn dat u zorgeloos kunt genieten van uw caravanvakantie.

U bent van harte welkom! Graag tot ziens bij Caravan-Centrum-Lagas in Dalfsen, al 25 jaar uw betrouwbare kampeerpartner.