Familiebedrijf Lagas

Lagas Caravans is al ruim 25 jaar een toonaangevend caravan bedrijf in het Sallandse gebied. Dalfsen is de startplaats voor een zonnige en plezierige vakanties. Door de grote verscheidenheid aan campings in deze regio heeft Lagas Caravans het aannemelijk gevonden zich te vestigen temidden van het natuurschoonrijke gebied waar velen naartoe trekken om er met hun caravan te genieten. Een ongedwongen sfeer en de ruime vakkennis van ons verkoop en technisch team zorgen ervoor dat echte kampeerliefhebbers uit het hele land sinds jaar en dag richting Dalfsen reizen. Zowel voor nieuwe en gebruikte caravans , als voor bemiddeling, onderhoud , reparaties, inbouw, verbouw, expertise en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn tevens officeel erkend FOCWA caravan & camper- schadeherstelbedrijf voor alle verzekerings- maatschappijen! Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u bij Lagas Caravans Dalfsen altijd terecht. Er staat altijd een kopje koffie of thee voor u klaar.

Play Video
Play Video
UW FOCWA ONDERHOUDSBEURT BIJ LAGAS: CONTROLE OP 100 PUNTEN

Een FOCWA-Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezelijke onderdelen van caravan en campers.

De erkende keurmeesters van Lagas Caravans controleren al deze punten op o.a. de wettelijke eisen. Zoals uw banden en de veiligheid van uw gasinstallatie. Daar waar nodig kan direct worden gerepareerd of vervangen. U ontvangt na de keuring een uitgebreid FOCWA-Keuringsrapport, waarop vermeld staat op welke punten er gecontroleerd is en wat de bevindingen zijn. indien uw caravan of camper op alle punten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een FOCWA-Keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal aangegeven waarop de FOCWA-Onderhoudsbeurt heeft plaatsgevonden.

UW VOORDELEN:
  • Controle op veiligheid.
  • Uitgebreid keuringsrapport.
  • Onderhoud aan uw caravan of camper.
  • Tevens ook het adres voor uw APK
  • Herstelwerkzaamheden (in overleg met u)
  • FOCWA-keuringssticker.
  • Er zeker van zijn dat u zorgeloos kunt genieten van uw caravanvakantie.

U bent van harte welkom! Graag tot ziens bij Caravan-Centrum-Lagas in Dalfsen, al 25 jaar uw betrouwbare kampeerpartner.